Вести

  • |

МРТ, 23.02.2010


Од авион во лет истекле стотина галони гориво


Британски Боинг 757 е приземјен веднаш по полетувањето откако од резервоарот почнало да тече гориво. Неколку минути по полетувањето на авионот од аеродромот во Турин Каселе кон Бирмингем, капетанот и аеродромските служби на земја, приметиле дека од крилото на авионот тече гориво. Авионот бил безбедно приземјен, а сите 231 патници се сместени во хотел во близина на аеродромот и чекаат ново летало за Бирмингем.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika