Вести

  • |

МРТ, 01.03.2010


„Адриа“ по 18 години повторно лета за Белград


Словенечкиот национален авиопревозник „Адриа ервејс“ од денеска, по пауза од 18 години, воспоставува редовна линија за Белград. Како што соопшти белградскиот аеродром „Никола Тесла“, авионите на линијата за Белград ќе летаат шест пати неделно, секој ден освен во сабота. „Адриа ервејс“ стана 23 национален авиопревозник кој лета кон белградскиот аеродром. Српскиот авиопревозник „Јат ервејс“ за Љубљана лета четири пати неделно.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika