Вести

  • |

МРТ, 23.03.2010


Аеродромот во Љубљана ќе биде времено затворен


Аеродромот Јоже Пучник во Љубљана целосно ќе биде затворен за сообраќај од седми до 21 април годинава, соопшти словенечкото министерство за транспорт. Причина за 15-дневното затворање на аеродромот е реновирање на пистата. Словенечката национална авиокомпанија Адриа ервејс ќе оперира од аеродромот во Марибор, а некои компании ќе го користат и аеродромот во Порторож.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika