Вести

  • |

Дневник, 12.03.2010


Поудобен лет - повеќе пари


Раководството на „Континентал“, четврти по големина авиопревозник во САД, одлучило на интерконтиненталните летови дополнително да наплаќа за седишта со поголем простор. Цената ќе зависи од должината на летот, времето и од денот на летот, како и од конкурентската понуда, изјавила за Ројтерс портпаролката на компанијата, Џулие Кинг. Понудата ќе почне од 17 март, а патниците ќе може предвреме да го резервираат своето место.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika