Вести

  • |

Дневник, 09.04.2010


Адриа ервејс привремено ќе оперира преку Марибор


Авиокомпанијата Адриа ервејс соопшти дека во периодот додека трае реконструкцијата на полетно-слетната патека на аеродромот во Љубљана ќе оперира преку аеродромот во Марибор.Компанијата, за патниците организира бесплатен автобуски превоз за релација од и за Марибор.Љубљанскиот аеродром „Јоже Пучник“ поради реконструкција ќе биде затворен за сообраќај до 21 април.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika