Вести

  • |

Алфа ТВ, 25.04.2010


Британските авиокомпании бараат доброволци за откажување на летови


Авиокомпаниите во Британија бараат доброволци кои ќе ги откажат своите летови во корист на илјадниците луѓе што се наоѓаат блокирани на аеродромите."British Airways" и останатите авиокомпании, побара од патниците што купиле билети за долги летови до втори мај да им дадат предност на патниците што останаа на аеродромите.Британскиот воздушен простор беше повторно отворен за летови во вторникот по речиси еднонеделна забрана за летови. Сите авиокомпании преземаат различни мерки за справување со проблемот за нормализирање на авио-сообраќајот.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika