Вести

  • |

Дневник, 28.04.2010


„Катар ер“ доаѓа во Македонија


Македонија и Катар вчера потпишаа Спогодба за редовен воздушен сообраќај меѓу двете земји, соопшти Агенцијата за цивилно воздухопловство.

Со спогодбата се создаваат услови една од најдобрите светски авиокомпании, „Катар ер“, да оперира со редовните авиолинии до Македонија.

Договорот во Доха го потпишаа директорите на агенциите за цивилно воздухопловство на Македонија и на Катар, Зоран Крстевски и Ибрахим Абдул.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika