Вести

  • |

МРТ, 10.05.2010


Наскоро авионска линија Белград-Сараево


Босанската национална авиокомпанија „БиХ ерлајнс“ соопшти дека од 17 мај за прв пат ќе воведе редовна авионска линија на релацијата Сараево-Белград-Сараево. Авионите од типот „ATR 72“, кои имаат капацитет од 66 седишта, секој ден освен сабота ќе летаат на релацијата Сараево-Белград-Сараево. Босанската компанија планира на патниците од Белград да им овозможи преку сараевскиот аеродром конекција кон повеќе европски аеродроми.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika