Вести

  • |

Нетпрес, 13.05.2010


Хрватска: Отворен воздушниот простор за летови


Воздушните пристаништа во хрватските градови Сплит и Задар утрово биле отворени за сите слетувања и полетувања на авиони објави телевизија ХРТ. Во текот на вчерашниот ден бил затворен воздушниот простор над јужна Хрватска поради облакот од вулкански пепел од исландскиот вулкан.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika