Вести

  • |

МИА, 04.06.2010


Турски воени авиони повторно го нарушиле грчкиот воздушен простор


Атина, 4 јуни 2010 (МИА) - Осум турски воени авиони вчера го нарушиле грчкиот воздушен простор, јави електронското издание на атинскиот весник „Етнос“. Нарушувањата се случиле во северниот и централниот дел на Егејското море. Четири од авионите биле вооружени. Авионите биле пресретнати од грчката воена авијација. јт/8:53

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika