Вести

  • |

Скопје, 09.11.2011


Честит Kурбан Бајрам


Aгенцијата за цивилно воздухопловство на своите вработени, соработниците и на патувачката јавност од муслиманска вероисповед им го честита празникот Kурбан Бајрам и им посакува здравје, среќа и успех во живот!

Директор

Д-Р ДЕЈАН МОЈСОСКИ

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika