Вести

  • |

Скопје, 22.03.2011


д-р Дејан Мојсоски претседател на Комитет за управување со ЕУРОКОНТРОЛ


Почитувани,

Ве информираме дека, денес 22.03.2011 година, директорот на Агенцијата за цивилно воздухопловство д-р Дејан Мојсоски, едногласно од сите членки е именуван за претседател на Комитетот за управување со ЕУРОКОНТРОЛ. 

Ваквата висока позиција на Мојсоски, е во рамките на годинешното претседателствување на Република Македонија, со оваа европска организација за безбедност во воздухопловна навигација и наплата на прелети.

Letter from Eurocontrol Committee of Management
  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika