Вести

  • |

Скопје, 01.03.2011


Интервју д-р Дејан Мојсоски Директор на АЦВ за Топ Тема при Македонска Телевизија


Интервју д-р Дејан Мојсоски Директор на Агенција за цивилно воздухопловство за Топ Тема при Македоска Телевизија.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika