Вести

  • |

Скопје, 06.06.2011


Меморандум за соработка потпишан помеѓу Агенцијата за цивилно воздухопловство на Република Македонија и Техничкиот Факултет – Битола


Меморандум за соработка Агенцијата за цивилно воздухопловство на Република Македонија и Техничкиот Факултет – Битола

 

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika