Вести

  • |

22.12.2012


Среќна Нова 2013 година и среќни празници


            
  22.12.2012


               10.01.2013         

Директорот на Агенцијата за цивилно воздухопловство, 
д - р Дејан МОЈСОСКИ, заедно со вработените, Ви благодари на сите за искрените честитки. Се надеваме дека оваа година на сите ќе ни донесе нови успеси и достигнувања. 
Уште еднаш, Среќна Нова 2013 година и Среќни Божикни празници!

 

 

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika