Вести

  • |

Скопје, 29.03.2012


Известување овластен лекар поединец


Др.Горан Богдановски, МКД/АМЕ-003 е овластен лекар-поединец (АМЕ – Authorized Medical Examiner) за утврдување на здравствената способност на персоналот во воздухопловството и другиот стручен персонал за класа 2, 3 и 4 во ПЗУ Клиничка Болница „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“ Скопје.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika