Вести

  • |

Скопје, 21.03.2012


Нови летови -TUI AIRLINES BELGIUM


Во Сезоната Лето 2012, белгискиот авиопревозник TUI AIRLINES BELGIUM познат на пазарот како JETAIRFLY, ќе отпочне да врши редовен јавен воздушен превоз до и од Република Македонија. Впрочем со доаѓањето на овој авиопревозник за прв пат ќе се воспостави директна линија до и од Брисел што ќе претставува голема поволност за патувачката јавност. Имено, авиопревозникот ќе оперира два пати неделно и тоа на следниот начин:

  • Брисел-Охрид-Скопје-Брисел, секој вторник (ден 2) со ноќевање на Скопскиот Аеродром, во периодот од 15 мај до 18 септември 2012 година и
  • Брисел-Охрид-Скопје-Брисел, секоја недела (ден 7) со ноќевање на Скопскиот Аеродром, во периодот од 13 мај до 16 септември 2012 година.
  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika