Вести

  • |

Скопје, 11.06.2012


Фотографии од посетата на Катлин Раду


 Посета на Аеродромот ТАВ Скопје

Посета на Министерството за Транспорт и врски

 

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika