Вести

  • |

Скопје, 12.07.2012


Внимание


СООПШТЕНИЕ

Согласно Одлука на Владата на Република Македонија, од 12 јули 2012г. работното време ќе биде од 7:00 до 15:00 часот, поради топлотниот бран и високите температури. Наведеното работно време ќе се применува заклучно со 18 јули 2012г.

Директор

д-р Дејан Мојсоски

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika