Вести

  • |

31.12.2013


Видео Честитка за 2014 година, д-р Дејан Мојсоски


 

Директорот на Агенцијата за цивилно воздухопловство,
д-р Дејан МОЈСОСКИ, заедно со вработените во Агенцијата, Ви благодари на сите за искрените честитки.
Среќна Нова 2014 година и Среќни Божикни празници!

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika