Вести

  • |

15.02.2013


Дубаи се поврзува со Скопје


Две фреквенции кон Дубаи од „Флај Дубаи“ и оперирање до таму од „Виз – ер“, агенцијата за цивилно воздухопловство работи на реализација на барањата на компаниите.

На оваа дестинација би стартувале со летови во летниот период. Од агенцијата најавија и нови линии кон Канада, Бразил и Малта. 

Денеска ова регулаторно тело го доби ISO сертификатот за управување со квалитет. 
За директорот Мојсоски сертификатот претставува уште една потврда за долгогодишната заложба на агенцијата од македонското воздухопловство да направат современ европски систем на брз, ефикасен и безбеден авиотранспорт достапен за сите категории на граѓани. 

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika