Вести

  • |

10.05.2013


Директни чартер летови до/од Анталија


Авиопревозниците Corendon Airlines и Sky Airlines во летниот период ќе вршат туристички чартер летови од Скопје до Анталија и обратно.  

Имено, Corendon Airlines ќе лета од 3 јуни 2013 до 23 септември 2013 секој понеделник, а во периодот од 13 јуни 2013 до 19 септември 2013 секој четврток.

Sky Airlines ќе лета од 9 јуни 2013 до 16 септември 2013 година во понеделник, а во периодот од 12 јуни 2013 до 12 септември 2013 во четврток.

 

 

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika