Вести

  • |

24.10.2014


Дали и кога патниците можат да побараат обештетување од авиокомпаниите


Интервју со Директорот на Агенција за Цивилно воздухопловство д-р Дејан Мојсоски за Правата на патниците

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika