Вести

  • |

03.04.2014


ИНТЕРВЈУА ОД СОСТАНОКОТ НА ВИСОКО НИВО ЗА РЕГИОНАЛНА СОРАБОТКА, 12-14 март Берово, Република Македонија


 

Интервју со д-р Дејан Мојсоски, Директор на Агенцијата за цивилно воздухопловство на Република Македонија

 

 

Интервју со г.Франк Бренер, Директор на EUROCONTROL

 

 

Интервју со г.Луис Фонсека де Алмеида, Директор на канцеларијата на ICAO за Европа и Северноатлантскиот регион

 

 

Интервју со г.Каталин Раду, Претседател на ECAC

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika