Вести

  • |

02.06.2014


ИНФОРМАЦИЈА ЗА Е-ПОШТА НА АЦВ


Почитувани,

Ве известуваме дека поради технички проблем со официјалната е-пошта на Агенција за цивилно воздухопловство на Република Македонија, сите итни пораки испратени до Директорот на Агенцијата можете да ги пратите
на приватниот e-mail на Директорот д-р Дејан Мојсоски:

d_mojso@yahoo.com

За директен контакт: тел. 003892 3181603

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Агенција за цивилно воздухопловство

Република Македонија

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika