Вести

  • |

04.08.2014


Нискобуџетните авиокомпании владеат со македонското небо


Ефтини летови минатата година користеле 440,127 патници, што е за 240 отсто повеќе отколку во 2012 година.

Клик до целосната вест

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika