Вести

  • |

27.11.2015


Известување


Др. Борис Арсов - AME 02 (Authorised Medical Examiner) Класа 1 започна да врши медицински прегледи во ЈЗУ-ГОБ 8-ми Септември Скопје од 27.11.2015 година.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika