Вести

  • |

20.11.2015


Известување


Др. Борис Арсов - AME 02 (Authorised Medical Examiner) нема да врши медицински прегледи во ПЗУ Томовски Ентерпрајс Куманово до 30.11.2015 година.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika