Вести

  • |

10.02.2015


Интервју за МТВ на м-р Горан Јандреоски, МБА - " За да летате дрон, потребна е лиценца за пилотирање "


Дроновите не смеат да летаат ниту за време на натпревари и протести. Заради безбедност, странските воздухоплови без екипаж не може да реализираат операции во македонскиот воздушен простор...