Вести

  • |

30.03.2015


Известување


Одговорно лице за спроведување на лица со инвалидност и овозможување на полесен пристап до сите информации во Агенцијата за цивилно воздухопловство е Илир Мехмеди (контакт:imehmedi@caa.gov.mk  тел.02 311 40 46 и 078 34 18 78)

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika