Вести

  • |

02.04.2015


Изјава на Директорот Јандреоски за Канал 5 Телевизија [ВИДЕО]


[ВИДЕО] Изјавата на Директорот можете да ја погледнете на линкот подоле:

Јандреоски: Воведувањето национален авиопревозник е голем бенефит

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika