Вести

  • |

01.04.2015


Интервју на м-р Горан Јандероски МБА, Директор на Агенцијата за Цивилно Ваздухопловство за емисијата „Индекс“ на Радио Слободна Македонија [ВИДЕО]


  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika