Вести

  • |

28.09.2015


Известување за контакт на Одделение за лиценцирање


Сите информации поврзани со лиценцирање и Одделението за лиценцирање можете да ги добиете со контакт на

е-маил pel@caa.gov.mk

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika