Вести

  • |

01.06.2016


EUROCONTROL работилница за сертификација и дезигнација на ДУВН


На 14.06.2016 во рамките на проектот Support to States на EUROCONTROL во Скопје ќе се одржи работилница за серитфикација и дезигнација на ДУВН. Презентациите од предавањата можете да ги најдете подолу.

ПРЕЗЕНТАЦИИ

 

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika