Вести

  • |

04.10.2017


АЦВ домаќин на 22- от Форум на лица одговорни за воздухопловна медицина во европските цивилно воздухопловни власти


Агенцијата за цивилно воздухопловство на Република Македонија, од 26 до 27 септември, во Скопје беше домаќин на 22 от, Форум на лица одговорни за воздухопловна медицина во европските цивилно воздухопловни власти.
На состанокот, кој се одржа во исклучително квалитетна работна атмосфера со богата агенда, покрај шефот на Одделот за воздухопловна медицина при АЦВ, присуствуваа и 24 преставници на агенции за цивилни воздухопловства од 19 држави членки на ЕУ.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika