Вести

  • |

24.01.2018


Известување


Ги информираме сите заинтересирани граѓани дека во сабота 27.01.2018 година во 10:00 часот во амфитеатарот на Природно математички факултет, Скопје, ќе се одржи работен состанок на тема " УРЕДБА ЗА УСЛОВИТЕ ПОД КОИ ВОЗДУХОПЛОВ БЕЗ ЕКИПАЖ МОЖЕ ДА ЛЕТА ВО МАКЕДОНСКИОТ ВОЗДУШЕН ПРОСТОР ".

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika