Вести

  • |

03.01.2018


Eamonn Brennan ја презема функцијата генерален директор на EUROCONTROL


Прочитајте повеќе на официјалниот ЛИНК од EUROCONTROL

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika