Вести

  • |

04.03.2019


Промоција на жени – пилоти од Македонија


Согласно иницијативата на ИКАО за промоција на жените во воздухопловството, Агенцијата за цивилно воздухопловство се приклучува кон истата преку истакнување на неколкуте Македонски жени кои придонеле и сеуште придонесуваат во развојот на воздухопловството.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika