Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Вести
Архива на вестиSmaller text
 Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде Уверение за работа на Школскиот центар за обука на персонал на Контрола на летање
 Скопје, 31.01.2012
Испрати до пријател
topГоре
CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika