Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Вести
Архива на вестиSmaller text
 Три нови авио компании во летната и зимската сезона ке оперираат од и до македонската престолнина
 , 24.01.2013
 САД ги прекинаа летовите на сите авиони „Боинг-787“
 , 18.01.2013
 ДОЗВОЛИТЕ НА ПИЛОТИ НА АВИОНИ ЦЕЛОСНО ВО СОГЛАСНОСТ СО JAR-FCL 1
 , 14.01.2013
 Модернизација на аеродромите и обновување на јавниот превоз
 , 12.01.2013
 Eurocontrol SLO
 , 09.01.2013
 Нови авиокомпании го пикираат македонското небо
 , 09.01.2013
Испрати до пријател
topГоре
CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika