Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Вести
Архива на вестиSmaller text
 Спроведена валидациона оценска мисија од Меѓународната организација за цивилно воздухопловство – ICAO во Република Македонија
 , 24.01.2017
Испрати до пријател
topГоре
CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika