Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Вести
Архива на вестиSmaller text
 Презентација на стекнaтите искуствa од соработката со Бугaрските цивилни вoздухoплoвни влaсти под покровителство на прoграмата Ерaзмус плус
 , 13.02.2017
 Видео од интервјуто на Директорот на АЦВ, Гoран Јандреоски за МРТ- Институциите да вршат проверки пред да се реализира аранжманот
 , 13.02.2017
 Интервју на Директорот на АЦВ, Гoран Јандреоски за МРТ- Внимавајте, за влез во ЕУ со минимум три месеци важечки пасош
 , 13.02.2017
Испрати до пријател
topГоре
CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika