Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Вести
Архива на вестиSmaller text
 Регионален состанок на воздухопловните власти од регионот
 Скопје, 28.03.2017
 Во Белград се одржа Втор состанок на Регионалниот САР (search and rescue) Комитет
 Скопје, 09.03.2017
Испрати до пријател
topГоре
CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika